Ölands Gokartcenter - Vässbylund, norr om Borgholm

Ort: Vässbylund, norr om Borgholm
Adress: Vässbylund
Telefon: 070-396 81 98

EN UTEAKTIVITET FÖR HELA FAMILJEN

Ölands Gokartcenter erbjuder toppmoderna gokarts för alla åldrar. Våra nya svensktillverkade kvalitetskartar är designade för att ge högsta möjliga säkerhet i kombination med maximal körupplevelse. Att köra gokart är både enkelt och roligt vilket gör aktiviteten lämplig för alla åldrar. Med Ölands bredaste gokartutbud har vi kartar som passar respektive åldersgrupp. Kom och prova våra nya kraftfulla Stinger kartar, nya lättkörda juniorkartar, våra nya moderna dubbelkartar eller minikartarna för de allra yngsta (fr 3 år).

Kom när det passar er under våra öppettider för dropin eller boka något av våra färdiga tävlingsupplägg för grupper.

Det behövs inga tidigare erfarenheter för att köra gokart. Kartarna kräver bara gas och broms och växling sker automatiskt. På Ölands gokartcenter har vi säkerheten i fokus och alla kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna.

COVID-19
Gokart är en härlig utomhusaktivitet och vi har gokartbanan öppen som planerat även under pandemin. För att alla ska känna sig trygga har vi ändrat våra rutiner och följande gäller på Ölands Gokartcenter:

• Ny/nytvättad huva under hjälmen. (Vi lånar ut huva till alla kunder).
• Nya/nytvättade handskar. (Vi lånar ut handskar till alla kunder).
• Hjälmar rengörs mellan varje användning.
• Rattar/säten rengörs kontinuerligt med handsprit.
• Säkerhetsavstånd på minst 2 meter mellan sällskap.

NYHETER
Under de senaste åren har vi gjort omfattande investeringar för att maximera upplevelsen och minimera väntetiden. Detta uppnår vi genom att asfaltera om, bredda och förlänga banorna samt köpa in en massa nya toppmoderna kartar. För att optimera körglädjen har vi doserat kurvorna på stora banan och byggt en ny smidig depå på juniorbanan. Till de yngre barnen har vi anlagt en helt ny lekplats med säkert gummiunderlag.

Om ni vill hålla er uppdaterade på nyheter och händelser finns även möjlighet att följa oss på Facebook.

Öppettider Dropin
Lös biljett på plats under våra öppettider så får ni köra så fort det är ledigt på banan. För öppettider se vår hemsida gokartoland.se

GRUPPBOKNING
För stora såväl som mindre grupper finns möjlighet att boka något av våra färdiga tävlingsupplägg. Välj ett av våra färdiga tävlingsalternativ, Mini, Maxi, Mega eller ta kontakt med oss för att hitta ett upplägg som passar er.

Vid samtliga alternativ hjälper personalen till att lägga upp och organisera tävlingen.

Tävlingsupplägg går att boka under vår/höst samt lågsäsong. Under högsäsong kan bokningar göras endast före och efter ordinarie öppettider för dropin.

MER INFORMATION
För mer information besök vår hemsida: gokartoland.se

Välkomna!

Text uppdaterad: 2021-05-17

Ort: Vässbylund, norr om Borgholm
Adress: Vässbylund
Telefon: 070-396 81 98
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser