Magasin1 - Hamnen i Mörbylånga

Ort: Hamnen i Mörbylånga
Adress: Järnvägsgatan 1
Telefon: 0485-408 10

Hotell och restaurang med utsikt över Kalmarsund.

Hotellet är en pärla som ligger i Mörbylånga hamn. Hotellet har 9 rum ( snart 15, vi bygger ut), en lounge med familjär atmosfär och en restaurang som serverar mat med fokus på lokala råvaror. Bor du hos oss och kan du om du vill börja dagen med ett morgondopp på någon av de tre badplatserna som finns på gångavstånd. På kvällen kan du njuta av den vackra solnedgången, samtidigt som du tar en promenad, äter middag eller bara kopplar av i en vilsam fåtölj.
Magasin 1 är din lugna utgångspunkt för att uppleva och utforska underbara Öland.

Våra tankar runt mat både till frukost och i restaurangen är att fokusera på lokala och svenska råvaror. Öländska, småländska och svenska lantbrukare producerar fantastiska råvaror som vi förädlar i köket. Vi vill visa och erbjuda det goda, nyttiga och ”miljösmarta” som produceras här i närområdet. Vi samarbetar bland annat med Mysinge kött, Ölands köksmejerier, Håks vingård, Runstens gård, Rugstorps lantgård, Solmarka gård, Ölands rapsolja, Bäckebo champinjoner, Ölandschoklad – och de fyra bryggerierna på Öland; Källa, Skedemosse, Kackelstugan och Fireside.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna och som hemma, fast bortskämda, när man kommer till oss på Magasin 1. Oavsett vilka preferenser man har så ska man hitta rätter som man blir sugen på att äta – kött, fisk, vegetariska, veganska – och dessutom serverar vi galetter gjorda på svenskt bovetemjöl och fyllda med öländska och svenska råvaror.

Hotellet är öppet året runt. Restaurangen är öppen maj till september, samt under vissa helger övriga året. Se vår hemsida eller facebooksida för mer information eller ring oss på 0485-408 10.

Vi är medlemmar i Regional matkultur och Ölands Krögareförening.

Hjärtligt välkomna till oss på Magasin1 och hamnen i Mörbylånga!

/”Felix” (Åsa)  Everbrand

Text uppdaterad: 2022-06-15

Ort: Hamnen i Mörbylånga
Adress: Järnvägsgatan 1
Telefon: 0485-408 10
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser