Borgholms Villa Nore - Borgholm

Ort: Borgholm
Adress: Köpmangatan 4
Telefon: 0708-206541

Borgholms Villa Nore är en charmig fastighet från 20-talet på en trädgårdstomt i centrala Borgholm som totalrenoverades under 2010 och har nu lägenheter på mellan 30-75m2 med 2-4 rum och 4-7 bäddar, alla med eget kök och egen dusch/toalett.
Vissa lägenheter har havsutsikt och två är luftiga takvåningar med egen altan och utsikt över Borgholms takåsar, Slottet och Kalmarsund.

Köksdelen i kök/vardagsrummet är utrustat med stor kyl med frys, spis, micro, och diskmaskin så det finns alla resurser för matlagning i egna lägenheten men det är inte mer än ett par hundra meter till restaurangerna i Borgholms centrum om ni vill ha lite omväxling.
I trädgården finns möjlighet att både ta med middagen till en av trädgårdsgrupperna och att bara slå sig ner i solen eller under ett av äppelträden en stund. Vi har även flera grillar i trädgården som står  till våra gästers förfogande.
Takvåningarnas altaner har plats för alla i lägenheten runt bordet.
Det centrala läget i Borgholm gör att det är bara några minuters promenad till baden, affärerna, restaurangerna och hamnen.

Sovrummen har resårsängar och alla lägenheter har en bäddsoffa 160×205 cm. Sänglinne och handdukar ingår i alla priser.

Kök/vardagsrum har en matplats med utrymme för alla i lägenheten. Det finns även TV i alla lägenheter.
Det finns WI-Fi i de flesta rum och alla lägenheter har fast bredband.

Alla lägenheter är djur- och rökfria.

 

 

Text uppdaterad: 2022-06-15

Ort: Borgholm
Adress: Köpmangatan 4
Telefon: 0708-206541
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser