Böda Riviera – Kyrketorps Camping - Böda

Ort: Böda
Adress: Kyrketorp 2310
Telefon: 0485-22223

Mer än bara Camping!
BödaRiviera – Kyrketorps Camping är både avkoppling och upplevelser – allt i ett.

Här finns lugnet, den stressfria miljön med naturen direkt inpå knutarna. Men här sprakar det även av många aktiviteter, framför allt för barnen, under den intensiva högsäsongen.

På en Europeisk poängskala fick campingen 9 av 10 möjliga poäng förra året. Men med årets många nyheter ska vi absolut inte kamma hem färre poäng!

Böda Riviera – Kyrketorps Camping är mycket rymlig, så du hittar lätt din privata plätt med skog, äng och hav strax inpå.
Att vara som i fria naturen men all service inpå knuten, kan det bli bättre?

Logi, Faciliteter & Aktiviteter
På området finns välskötta, moderna servicehus. Möjlighet till självhushåll samt tvättmaskiner, torktumlare och dam- och herrbastu. Husen är givetvis anpassade för rörelsehindrade. Här finns också butik, restaurang och pizzeria. Alla i rymliga lokaler.

Stranden är långgrund och därför mycket barnvänlig. Under högsäsongen finns här en glasskiosk till allas stora förtjusning! Om barnen skulle tröttna på strandlivet kan de bland annat roa sig med att åka i en riktig brandbil eller köra racer med 4-hjuliga motorfordon! Hästridning, 4-hjulingskörning och övriga barnaktiviteter med personal 2 timmar per dag ingår i campingavgiften!
GRATIS BARN- OCH FAMILJEAKTIVITETER!

Stugor
Alla våra stugor består av ett kök/inglasat uterum som blir en naturlig plats att umgås. Sovplatser kan bokas från 2-4st. Kontakta gärna oss om du har några frågor om detta. Köket är utrustad med enklare matlagningsredskap. Du är även välkommen att luncha eller äta middag på vår restaurang och strandservering. Vissa sängkläder som täcken, kuddar och normal slutstädning ingår i priset.

Restaurangen
Att kunna sova gott och plussa på med trevliga aktiviteter när molnen skymmer solen, är krav som man bör ställa på en modern camping. Men lika viktigt är att slippa åka iväg för att äta. En restaurang som serverar både god mat och har en meny med många olika rätter ger alltid guldstjärnor när årets campingsommar ska summeras. Naturligtvis finner du en utmärkt restaurang på BödaRiviera – Kyrketorps Camping.

Till vår restaurang är du alltid välkommen för att äta lunch, middag eller bara för att dricka någonting. Vi serverar pizzor, som också går bra att ta med sig, samt à la carte. Se vår meny nedan. Under högsäsongen bjuder vi ofta på levande musik. När vädret tillåter är det skönt att sitta ute i vår trädgård och njuta av både mat och frisk luft.

Dessutom Ölands enda Strandservering!

Text uppdaterad: 2016-06-2

Ort: Böda
Adress: Kyrketorp 2310
Telefon: 0485-22223
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser