Villa Tullgatan – Aqua Floating - 387 31 Borgholm

Ort: 387 31 Borgholm
Adress: Tullgatan 12B
Telefon: 0485-58 18 48

Förutom rumsuthyrning i centrala Borgholm erbjuder vi behandlingarna:

Floating
är avslappnande behandling i kroppsvarmt salt vatten där du blir viktlös och når en meditativ djup avslappning där kroppens självläkning får en chans att snabbt rätta till skador, lindra värk och eksem. Floating är godkänd behandling av Socialstyrelsen och godkänd som friskvård av Skatteverket.

Massage, Svensk klassisk massage och Idrottsmassage i behandlande syfte. Det går också bra att boka en lättare spa-massage. Massörerna hos oss har alltid en dialog med dig som kund innan massagen börjar så att ni kommer överens om ev ”problemområden” som behöver lite extra eller önskemål tex ben armar axlar.

Detox Fotbad är en behandling som rensar kroppen på slagg, gifter och tungmetaller via porerna i fötterna. Du sätter fötterna i ett skönt fotbad och vi använder positiva och negativa joner i en elektolytisk metod där du följer med och får veta vad de olika färgerna står för i reningsprocessen.

Infraröd Värmebehandling behandlar på djupet och sätter igång en effektiv utrensning samtidigt som den ökar fettförbränningen, är bra för hjärta kärl, leder, muskler och ökar blodgenomströmningen i kroppen.

Vägbeskrivning:
Några steg till höger där gågatan börjar när du kommer in till Borgholm. Incheckning och behandlingar sker i Lokalen på den mysiga innergården.

Text uppdaterad: 2022-06-15

Ort: 387 31 Borgholm
Adress: Tullgatan 12B
Telefon: 0485-58 18 48
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser