Anni Christina Equestrian - Mörbylånga

Ort: Mörbylånga
Adress: Norra Kvinneby 218
Telefon: 0709-23 64 41


Turridning på Islandshästar i världsarvet

Anni Christina Equestrian är en nystartad hästverksamhet på sydöstra Öland. Här kan du välja mellan flera populära turer året runt eller skräddarsy din egen drömtur helt efter dina önskemål. Vill du tölta fram över alvaret eller känna vinden leka i håret under en tur på sjöängarna och på stranden så har du hittat rätt! Under turens gång får du tips som förbättrar din ridning och hur du styr hästens gångarter. Här finns något för alla; från nybörjare till vana aktiva ryttare, större grupper som möhippor eller konferenser till enstaka personer.

Ridlekis
För de minsta ryttarna (från 3 års ålder) eller ovana äldre barn. Ridlekis är en introduktion till hästar och ridning med hjälp av förälder eller annan vuxen (behöver inte vara hästvan).

Ridskola
Olika grupper för olika vana ryttare, från nybörjare till vana ryttare som vill förbättra sin ridning.

Privatlektioner
För dig som vill öva i lugn och ro och få hjälp på din och din hästs nivå. Kom med egen häst eller låna skolhäst till lektionen. Finns även möjlighet att få lektion på plats hos dig.

Inridning/tillridning
Anni har många års erfarenhet som hästtränare från såväl Island som Tyskland och Sverige där hon ridit in och ridit till hundratals hästar.

Hingstbete/unghästbete
Sommartid strövar hästarna i lagom stora flockar på alvaret och ser till att hålla det öppet och fritt från igenväxt så vi kan fortsätta njut av den vida utsikten.

Mer info och priser finns på hemsidan. Följ och gilla Anni Christina Equestrian på Facebook och Instagram för senaste nytt.

Obs! Förbokning krävs för alla aktiviteter.

Boka via 0709-23 64 41 eller [email protected]

Text uppdaterad: 2022-06-15

Ort: Mörbylånga
Adress: Norra Kvinneby 218
Telefon: 0709-23 64 41
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser